Unde ne găsiți

Închinarea în biserică are loc în fiecare Duminică la ora 10:00 pe strada Oțetului, nr. 18a, Cluj-Napoca. Sunt disponibile locuri de parcare pe aceeași stradă sau la parcarea de la Platinia, la 2 minute distanță.

La ce să te aștepți

Te poți aștepta la o închinare simplă, reverențioasă, corporativă, tradițională și o predicare expozitivă. Scopul închinării noastre este să-L slăvim pe Dumnezeu în conformitate cu cuvântul Său revelat pentru dragostea Sa demonstrată în jertfa și ascultarea lui Isus Hristos.

Dorim să slujim și unii altora cu darurile primite de la Dumnezeu prin părtășia frățească, încurajare, mustrare, îndrumare, păstorire și consiliere bazată pe principiile cuvântului lui Dumnezeu. Însă, căutăm să slujim și în afara bisericii spre cei care nu cunosc dragostea și harul lui Dumnezeu având speranța că El dorește iar evanghelia Lui are puterea să îi aducă la viață în Isus Hristos.

Dacă ești creștin

Ești binevenit dacă dorești să te închini în fața lui Dumnezeu pe baza principiilor scripturale sau ești în căutare de părtășie frățească într-o biserică reformată.

Te așteptăm cu drag și pentru consiliere creștină în problemele vieții sau pentru sprijin spiritual în luptele cu dependențe, dar și doar dacă ai nevoie de cineva să te asculte, să se roage cu și pentru tine.

Dacă nu ești creștin

Ești binevenit și dacă nu ești creștin dar ești curios și ai dori să Îl cunoști pe Dumnezeu.

Contact

Pentru orice alte întrebări ne puteți scrie pe WhatsApp sau la presbiterianus [a rond] gmail [com] sau suna la 0723 368 408.